Title Image

Solplanet

Az AISWEI -korábban az SMA leányvállalata- 2007 óta foglalkozik inverterek gyártásával, termékei Solplanet márkanéven elérhetők a magyar piacon. Az AISWEI sikeresen állít elő kiváló minőségű és megbízható termékeket az olyan ismert márkák számára, mint az SMA (2017 óta), valamint a Zevesolar (2013 óta). Napjainkban az AISWEI egy önálló kutató, fejlesztő és gyártó vállalat, kifejezetten erős pénzügyi alapokkal..

A Solplanet megkönnyíti a
napenergia felhasználását

A Solplanet termékei egyszerűen telepíthetők, megbízhatók és könnyen kezelhetők. Számos kiváló minőségű terméket kínálunk 10 év alapgaranciával: egy- és három fázisú invertereket, felügyeleti és kiegészítő termékeket, valamint hamarosan forgalomba hozzuk a hibrid egyfázisú invertereinket is.
ASW S és ASW S-S SZÉRIA

Solplanet egyfázisú
inverter család

Tökéletes választás kisebb rendszerekhez.
Az ASW S-S és ASW S egyfázisú inverter-sorozat minden szempontból könnyen telepíthető, megbízható és felhasználóbarát.
A falra szerelhető és a SUNCLIX csatlakozásuknak köszönhetően az S-S és S sorozat könnyen beépíthető a fedél kinyitása nélkül. Kicsi és megbízható inverter sorozat, kiterjesztett garanciával. Gyorsan csatlakoztatható és monitorozható, valamint nagy teljesítményt nyújt csendesen, bárhová is építi be, beltéren vagy szabadban.
ASW T SZÉRIA

Solplanet háromfázisú
inverter család

Tökéletes választás nagyobb rendszerekhez.
Az ASW T háromfázisú inverter sorozatunk a könnyen telepíthető, megbízható és felhasználóbarát szempontokat ötvözi.
Falra szerelhető és SUNCLIX csatlakozásunkkal érkezik, amely a sorozat fedelének kinyitása nélkül könnyen telepíthető. Széles körű közepes és nagy méretű nagy hozamú inverter sorozat, kiterjesztett garanciával. Gyors csatlakozás és monitorozás, és nagy teljesítményt nyújt bárhol, akár beltéren, akár szabadban.
ASW S-H SZÉRIA

Solplanet egyfázisú hibrid
inverter család

Elegáns, diszkrét és sokoldalú
Büszkén mutatjuk be az új ASW H-S hibrid egyfázisú inverter sorozatot, vadonatúj kivitelben.
A Solplanet hibrid inverter-sorozat fontos lépés a napenergia termelésben. Ezt a terméket vezető európai tervezők hozták létre. Mint minden termékünk, ez a hibrid sorozat is könnyen telepíthető, megbízható és felhasználóbarát.
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha szeretné tudni, hogy ez a sorozat mikor lesz elérhető Magyarországon.
navitasole-eletre-szolo-zold-energia-page-solplanet-950-2
Intelligens felhőalapú felügyeleti és kommunikációs rendszerek.

Solplanet kommunikációs és
felügyeleti eszközök

Monitoring megoldásaink segítségével gyorsan szabályozhatja napelem rendszerének teljesítményét, kezelheti a hálózati betáplálást és felismerheti a műszaki hibákat.
Felhő alapú felügyeleti portálunkon könnyen elérhetőek a valós idejű és az archív adatok is, melyek lehetővé teszik az Ön számára a  jelenlegi teljesítmény, a korábbi adatok  és a kitűzött célok összehasonlítását.
Az Ön energia-előállítása és fogyasztása egyszerű és könnyen értelmezhető grafikonokon kerül bemutatásra.