Title Image

Rólunk

Cégünk munkatársai 15 éve dolgoznak a napenergia szektorban. 2021-ben létrehozott cégünk a Solplanet (korábban SMA) termékek elsődleges forgalmazója Magyarországon.

Arra törekszünk, hogy a lehető legtöbbet nyújtsuk a viszonteladók, a telepítést végző szakemberek, valamint a végfelhasználók számára. Ezért termékeink egyszerűen telepíthetők, megbízhatók és könnyen kezelhetők.
A Solplanet invertereket magas színvonalon, nemzetközi szabványoknak
megfelelően gyártják. Éves termelési kapacitásuk meghaladja a 5 gigawattot.
Mindennek köszönhetően meg tudnak felelni az Ön igényeinek is!

Solplanet

Az AISWEI -korábban az SMA leányvállalata- 2007 óta foglalkozik inverterek gyártásával, termékei Solplanet márkanéven elérhetők a magyar piacon. Az AISWEI sikeresen állít elő kiváló minőségű és megbízható termékeket az olyan ismert márkák számára, mint az SMA (2017 óta), valamint a Zevesolar (2013 óta). Napjainkban az AISWEI egy önálló kutató, fejlesztő és gyártó vállalat, kifejezetten erős pénzügyi alapokkal..
navitasole-jovo-zold-energia-page-7

A Solplanet megkönnyíti a napenergia felhasználását

A Solplanet termékei egyszerűen telepíthetők, megbízhatók és könnyen kezelhetők. Számos kiváló minőségű terméket kínálunk 10 év alapgaranciával: egy- és három fázisú invertereket, felügyeleti és kiegészítő termékeket, valamint hamarosan forgalomba hozzuk a hibrid egyfázisú invertereinket is.